(S) Boxathletics, Bullet Proof Grips

Täydellisen lämsän etsintä on päättynyt. BA Bulletproof -lämsät täyttävät kaikki toiveet; ne ovat tyylikkäät, ohuet, helpot käyttää, kestävät, mukavat päällä ja ennen kaikkea, niissä on erinomainen pito!

59,90 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: -3 kpl

  Kpl

BA Bulletproof gripsit eivät tarvitse magnesiumia pitääkseen! Kyllä, luit oikein. Ne pitävät tangossa kuin tangossa ilman mankkua. Ei siitä toki haittaa ole, mutta et sitä tarvitse. On tanko sitten mustaksi jauhemaalattu tai kirkas krominen, Bulletproofit pitävät. Parhaiten ne toimivat ilman mankkua puhtaassa tangossa.

 

Nimi tulee niiden kestävyydestä, joka on kertakaikkiaan luodinkestävä. Ne kestävät kovaa käyttöä, eikä niitä normaalikäytössä saa poikkaistua.

 

Muotoilu on hillittyä, tyylikästä ja käden muotoja täydentävä. Rannetta tukee neopreenipehmuste, jonka leikkaus istuu niin ettei lämsä paina peukalon tyveä vasten kun roikut tangossa tai renkaissa.

 

Yksityiskohtaisissa Bulletproof lämsissä on rannenauhan logon lisäksi laserprintattu B -logo. Ne ovat minimalistisen tyylikkäät aina pakkausta myöden.

 

BA Bulletproof gripsit ovat vain 2mm paksut. Niiden sisäpinta on pehmeämmän tuntuista ja roikkumispinta on patentoitu tekninen materiaali, joka tuntuu käteen hieman kumimaiselta. Rannenauhan paksuus on 2,5 cm ja neopereenipehmusteen korkeus on 6,5 cm.

BA Bulletproof gripsejä on kahdessa koossa: L & XL
Mikäli kämmenen pituutesi on alle 10cm keskisormen tyvestä ranteen alkuun voi L koko olla sopivampi. Yleisesti molemmat koot sopivat hyvin kaikille, XL koon lämsä on hieman leveämpi.

  • XL lämsän korkeus 19,7cm
  • L lämsän korkeus 18,3cm